Promosi Skim Beli Rumah Tiada Bayaran Awalan Untuk Penjawat Awam Kerajaan. Mudah dan Senang. Unit available *TAMAN DELIMA SAUJANA, TEMERLOH* Type - *Semi-D*

*Update: 23/12/2018*

1) 9573 *(corner - 3983 sqft* : Rm381,384

2) 9578 *(2798 sqft)*: Rm268,000 (booked by Shima)

3) 9580 *(corner - 3778 sqft)* : Rm361,800

4) 9582 *(3003 sqft)* : Rm287,584 (booked by Khai)

5) 9583 *(3003 sqft)* : Rm287,584

6) 9586 *(3003 sqft)* : Rm287,584

7) 9587 *(3003 sqft)* : Rm287,584

😎 9588 *(corner - 4112 sqft)* : Rm393,754

9) 9589 *(corner - 4112 sqft)*: Rm393,754

10) 9591 *(3003 sqft)* : Rm287,584

11) 9592 *(3079 sqft)* : Rm294,800 (booked by SM Fendi) 

*Sebarang perubahan harga dan syarat serta kekosongan bergantung kepada pihak Syarikat.

 

*PELUANG UNTUK ORG TEMERLOH* 😍😍

*SEMI-D UNIT TERHAD DENGAN KELUASAN TANAH YANG BESAR*

👉🏻 Lokasi bebas banjir👉🏻 Terletak di lereng bukit

👉🏻 Dekat dgn pelbagai fasiliti dan kemudahan.

 

Hanya perlu sediakan dokumen lengkap sahaja.

Semak kelayakan anda sekarang.! Sekarang.! Hubungi Puan Izah Wakil Jualanwww.wasap.my/60123428908/DelimaSaujana atau 0123428908

 

Semi D Taman Delima Saujana, Temerloh, Pahang

*Harga RM 288K

TAMAN DELIMA SAUJANA TEMERLOH SEMI-D 1 TINGKAT.

 

 SKIM ‘0’ DEPOSIT

 

Tanpa Deposit Free booking Free Yuran Guaman Pembeli hanya perlu isi borang Pembelian rumah & Sediakan Dokumen Lengkap. Untuk Maklumat Lanjut sila Hubungi Puan Izah Wakil Jualan Koperasi Hartanah ditalian 0123428908 @ www.wasap.my/60123428908/TamanDelima

Price: *RM 288,000

Address: Taman Delima Saujana

City: Temerloh

State: Pahang

ZIP: 28000 

Additional Features:

 

MLS #: Square Feet: 1499 

Bedrooms: 4

Bathrooms: 2

Basement: 

Additional Features:

 

Lokasi: Taman Saujana Delima., Temerloh,Pahang

 Jenis Rumah:-

– Semi D 1 Tingkat

Keluasan Binaan:TYPE B1 : 1499 sqftTYPE B : 1351 sqft

Status Tanah

-Leasehold & Rezab Melayu

Status Pembinaan

– Dalam Pembinaan– Jangkaan Siap Disember 2019

 

Kawasan Berdekatan Taman Saujana Delima

  • SMK Seberang Temerloh.

  • Hospital Temerloh

  • Stesyen Minyak

  • Bank

  • Uitm Jengka

  • Kolej Komuniti Temerloh

  • Masjid Abu Bakar Temerloh

  • Klinik Kesihatan Temerloh

  • Stadium MP Temerloh

  • Felcra Temerloh

 15 Min dari Exit Chenor

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 Harga Jualan

Bermula Dari RM 288,000

*Sebarang perubahan harga, syarat dan kekosongan bergantung kepada pihak Syarikat Pemaju

 

#RAHSIA .. MACAM NI CARA MIMI BINA TELAGA DUIT ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

 

Ramai yang masih tak faham dengan pelaburan rumah dan ada juga yang masih takut dengan pelaburan rumah ni. ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍Perkara sebaliknya berlaku MIMI. Dia tak perlu risau pasal pelaburan rumah sebab dia dah beli rumah Semi D kat Taman Delima Saujana kat Temerloh, Pahang.‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

 

Bila sebut temerloh je, mesti rindu masakan ikan patin, ermm...‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

 

Walaupun MIMI beli rumah kat kampung halaman dia kat Temerloh, Pahang dan dia kerja kat Putrajaya, dia tak perlu risau sebab akan ada orang yang akan tolong bayarkan rumah dia. Lagi pun semuanya Online dan dia tak perlu pun untuk kutip sewa macam orang dulu2.‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍Kawasan ni pulak berdekatan hospital yang ramai akak2 nurse dan doktor yang nak cari rumah untuk menyewa. ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

 

Bayangkan, dalam usia 28 tahun MIMI mampu ada rumah sendiri dan ada orang tolong bayarkan untuk dia. ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍Dah la rumah dia orang tolong bayarkan, bila pencen ada pulak rumah sendiri dan dia tak perlu risau pasal nak bayar bulanan lagi.‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

 

Rumah MIMI bukan rumah biasa, Rumah Semi D dibina atas tanah seluas tanah banglo 4,400 sqft.‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍MIMI beli masa baru pacak tiang, harga baru RM288k. ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

 

Hebat MIMI ni.. ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

 

Nak jadi hebat macam MIMI, anak jati Pahang yang mampu beli rumah usia muda?‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

 

 

Semi D Taman Delima Saujana, Temerloh *Harga RM 288K

TAMAN DELIMA SAUJANA TEMERLOH SEMI-D 1 TINGKAT.

 

 SKIM ‘0’ DEPOSIT

 

Tanpa Deposit Free booking Free Yuran Guaman Pembeli hanya perlu isi borang Pembelian rumah & Sediakan Dokumen Lengkap. Untuk Maklumat Lanjut sila Hubungi Puan Izah Wakil Jualan Koperasi Hartanah ditalian   012 3428908 @ www.wasap.my/60163428908/TamanDelima

Agency © 2018 | Created with Majulink