Agency © 2018 | Created with Majulink

 

 

 

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥

KENAPA KAMI SANGGUP BAYAR RM1.5 JUTA HARI INI?
.
Hari ni, Faizul Ridzuan bayar deposit RM1.5 juta kepada satu pemaju. Tujuan kami bayar duit sebanyak begini adalah supaya :
.
1. Kami dapat pastikan hanya klien FAR Capital sahaja yang dapat beli hartanah ini, pada harga RM200k-RM300k bawah pada harga pasaran hari ini.
.
2. Klien dapat beli pada harga murah dan boleh dapat positif cashflow RM1,000 hingga RM2,500 sebulan. Yes cashflow setiap bulan dari satu unit boleh dapat cover installment untuk BMW baru atau ansuran bulanan personal loan RM200k yang mereka dah tersalah buat.
.
3. Kita bakal ada property bullrun dan insyaAllah property ini boleh bagi capital gain paling sikit RM100,000 ( sebab hari ni pun kami dah beli RM200k-300k lebih murah dari pasaran).
.
4. Kami mahu pastikan klien kami dapat beli rumah baru tapi bayar jauh lebih murah berbanding dgn rumah lelong. Modal juga cuma RM5,000 sahaja berbanding kena keluar modal RM70,000 untuk beli rumah lelong di kawasan ini.
.
5. Kami dah bagi komitmen kepada klien yang kami akan berusaha sedaya upaya mahu pastikan ramai klien kami berjaya buat RM500,000 hingga sejuta pertama mereka in the next property bullrun. 
.
6. Hartanah ini bakal ada MRT dan beribu peluang pekerjaan baru. Hari sahaja kami beli 200k-300k bawah pada pasaran, once MRT dan beribu peluang pekerjaan ini dah ada, harga insyaAllah akan naik lagi. 
.
Jadi kalau kami perlu bayar berjuta begini untuk pastikan klien kami ada kelebihan bila beli hartanah, kami akan bayar. Supaya kami boleh pastikan yang 500 klien yang beli rumah ini akan buat minimum untung 6-angka bila beli rumah ini, dan cashflow 4-angka sebulan. 
.
Dan bila kami beli way below market begini, we make money when we buy, not when we sell. Ini cara kami pastikan klien kami tidak rugi. Dan hari ni dapat perkabaran gembira yang satu lagi unit klien FAR Capital sudah penuh disewakan, tak sampai sebulan lepas siap. Alhamdulilllah, alhamdulillah, alhamdulillah 💪🔥❤️
.
P/s : agak-agak ada tak group di luar sana yang pedulikan klien mereka untung atau tidak seperti kami hingga sanggup keluarkan deposit berjuta untuk pastikan klien mereka beli pada harga paling murah? 😅
.
#DemiKlien
#MakeMoneyWhenYouBuy
#ThisIsFARCap
#GengIkanBilis
#Amirmaju
.

NEVER LET A GOOD CRISIS GO TO WASTE
.
Everytime we have MCO, i normally use it as an opportunity to change some of my habit. 
.
While getting Faizul Ridzuan evening walk and light work out, Faizul Ridzuan purposely walk over to the site of what Faizul Ridzuan think will be one of the best property anyone can buy in the next 5 years :
.
1. Where Faizul Ridzuan want to at least buy 20 units
 .
2. Faizul Ridzuan can generate RM100k passive income per month from this one single property. 
.
This crisis have created massive opportunity for those who understand whats happening. We can sit and complaint, or we can do something today that will change our lives in the next 5 years. 
.
Faizul Ridzuan prefer to do something 12 months ago and today we are super happy that :
.
- FAR Capital today is a different organization compared to what it was just 12 months ago. We do highly meaningful work and alot more purpose driven.
.
- Faizul Ridzuan felt like a different person today compared to 12 months ago. Faizul Ridzuan joy today comes from being able to improve other people’s lives. 
.
- We see massive improvement in client’s lives in the last 12 months. Many have successfully reduce monthly debt, and makes 5-6 figures hustle income in just 6 months. We enable middle class families to build decent investment portfolio largely without much capital. 
.
Faizul Ridzuan think PKP/MCO/Covid is a crisis, but its also giving us opportunity to change for the better. Never let a good crisis go to waste guys 🙏❤️
.
Dear clients, see you all every sunday tonight for hustle income session ya. Yes Faizul Ridzuan start working already tonight. And those who attends will make min RM50,000 hustle income in the next 6 months 💪🔥🙏
.
#CantWait

.
#Alhamdulillah

.
#SeeYouGuysTonight

.

BAHAYA JADI KLIEN FAR CAPITAL.
.
- Orang lain beli kan kek dan hadiah beg tangan untuk isteri, dia bagi rumah terus terus. 

- Rumah ni 100% letak nama isteri supaya kalau apa apa jadi, isteri masih ada aset sendiri yang tak boleh disentuh oleh orang lain. 
.
- Orang lain kumpul modal bertahun nak beli rumah, dia beli dalam masa 4 bulan sahaja, tanpa modal.
.
- Orang lain bayar RM400k-RM500k nak beli kat Subang, dia beli rumah kat Subang tak sampai RM300k sebab klien FAR Capital dapat harga lain berbanding public.
.
- Orang lain bagi hadiah kat isteri sekali, rumah yang beliau beli ni bakal bagi beratus positif cashflow pada isteri beliau tiap tiap bulan.

Nampak tak bertapa bahayanya jadi klien FAR Capital ni? Nanti senang terpengaruh nak bahagiakan keluarga sebab benda ni tak susah nak buat bila dah ada ilmu dan network 🔥🙏❤️

.

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH
.
Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal. 
#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.
Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.
.
Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!
.
Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.
.
Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat hustle income juga boleh join.


Maklumat Lanjut Kat Link Ini
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157
 . 
Daftar di sini >

.
Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

 

Please fill in this google form :

.

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah
.
atau 
.
Daftar di sini >  


wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

1. First Name :
2. Last Name (Nama Bapa) :
3. Email :
4. Mobile Phone Number :
SEND
SEND
Form sent successfully. Thank you.
Please fill all required fields!

Daftar PERCUMA bagi ZOOM Webinar Oleh Faizul Ridzuan.
.
Sila Berikan Isi Maklumat Dibawah Untuk Mendapatkan Tempat Terhad. Cepat Daftar Untuk Mendapatkan Link E-Book PERCUMA Sekarang Juga Mengenai Pelaburan Hartanah dan Kewangan.