Agency © 2018 | Created with Majulink

 

 

 

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥

GUNA KESEMPATAN KALA PANDEMIK DALAM PELABURAN HARTANAH 
.
Tahun lepas, bila krisis covid bermula, Faizul Ridzuan buat ramalan dan kongsi ilmu kepada semua yang kita akan ada peluang besar ( once every 10-20 years opportunity ) . Bermula dari emas, ke saham, dan kripto dan last sekali hartanah. Ramai yang gelakkan Faizul Ridzuan dan mengecam kenyataan Faizul Ridzuan, tapi ada segelintir yang dengar dan lihat fakta atas apa yang Faizul Ridzuan kongsikan dan mereka cuba dan buat. 
.
Hari ini, mereka yang buat dah mula nampak hasil. Ada yang buat keuntungan sejuta pertama mereka macam saudari Mizu ini. ( yeay girl power ). Mereka yang gelakkan Faizul Ridzuan tahun lepas, well masih di level yang sama. 
.
Sebenarnya, tak susah nak buat RM1juta pertama bila kita dah faham apa yang bakal berlaku dan kita prepare siap siap. Dan Hari Ahad Malam Isnin Faizul Ridzuan nak kongsikan ilmu ini bagaimana nak buat RM1Juta dalam masa 5 tahun. Anda boleh sekali lagi gelakkan kami yang belajar atau anda boleh sertai kami hari ahad malam isnin supaya ada peluang untuk jadi seperti saudari Mizu atau klien saya yang lain.
.
Pilihan kita hari ini, akan tentukan masa depan kita 5 tahun dari sekarang. 🔥🔥🔥
.
#SelamatHariCikgu
#DoakanCikguAndaYangBerjasa
#CongratsMizu
#CovidIsGreatTransferOfWealth
#MoneyComesToThoseWhoPrepare

 

Berminat untuk maklumut lanjut sila klik link dibawah; 

 

NEVER LET A GOOD CRISIS GO TO WASTE
.
Everytime we have MCO, i normally use it as an opportunity to change some of my habit. 
.
While getting Faizul Ridzuan evening walk and light work out, Faizul Ridzuan purposely walk over to the site of what Faizul Ridzuan think will be one of the best property anyone can buy in the next 5 years :
.
1. Where Faizul Ridzuan want to at least buy 20 units
 .
2. Faizul Ridzuan can generate RM100k passive income per month from this one single property. 
.
This crisis have created massive opportunity for those who understand whats happening. We can sit and complaint, or we can do something today that will change our lives in the next 5 years. 
.
Faizul Ridzuan prefer to do something 12 months ago and today we are super happy that :
.
- FAR Capital today is a different organization compared to what it was just 12 months ago. We do highly meaningful work and alot more purpose driven.
.
- Faizul Ridzuan felt like a different person today compared to 12 months ago. Faizul Ridzuan joy today comes from being able to improve other people’s lives. 
.
- We see massive improvement in client’s lives in the last 12 months. Many have successfully reduce monthly debt, and makes 5-6 figures hustle income in just 6 months. We enable middle class families to build decent investment portfolio largely without much capital. 
.
Faizul Ridzuan think PKP/MCO/Covid is a crisis, but its also giving us opportunity to change for the better. Never let a good crisis go to waste guys 🙏❤️
.
Dear clients, see you all every sunday tonight for hustle income session ya. Yes Faizul Ridzuan start working already tonight. And those who attends will make min RM50,000 hustle income in the next 6 months 💪🔥🙏
.
#CantWait

#Alhamdulillah

#SeeYouGuysTonight

.

REZEKI RAYA.

.
1. Hari ni berjaya lock deal lama yang baru (eh ) yang klien FAR Cap akan dapat positif cashflow hampir RM1k sebulan sebelum dapat kunci rumah sebab unit unit ini memang dah ada penyewa. Ada yang bakal dapat penyewa hingga tahun depan.
.
2. Dan salah seorang klien FAR Cap yang kami ajar buat hustle income, dapat RM60k hari ini sebelum raya. Happy sgt dia dapat bagi ibu beliau duit raya extra tahun ni dan agihkan kepada mereka yang memerlukan.
.
Faizul Ridzuan selalu kongsikan pada klien, bila kita bantu orang lain tambahkan rezeki mereka, insyaAllah rezeki kita bertambah juga dan banyak urusan kita dipermudahkan. Orang luar punya la susah nak dapat positif cashflow, kami dioffer dulu oleh pemaju supaya klien FAR Cap dapat beli property yang bagus-bagus begini yang buat duit dari hari pertama. Kami tak minta pun orang nak berikan deal power begini.
.
WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH
.
Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal. 
#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.
Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.
.
Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!
.
Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.
.
Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat hustle income juga boleh join.


Maklumat Lanjut Kat Link Ini
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157
 . 
Daftar di sini >

.
Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

 

Please fill in this google form :

.

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah
.
atau 
.
Daftar di sini >  


wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.