Agency © 2018 | Created with Majulink

 

 

 

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH & HUSTLERS INCOME DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR. MOHON SEGERA🔥🔥

  CASE STUDY : AGAK AGAK, KENAPA BELIAU GAGAL JUAL RUMAH NI?
.
RIngkasnya, beliau cuba jual rumah ini pada harga RM6 juta dan lebih RM2,500psf atau sekaki persegi. 
.
1- Beliau nak jual rumah lama tapi kalah harga rumah baru? 
.
2- Beliau jual pada harga jauh melampaui median harga di Bukit Bintang. Berapa ramai org kaya yang mahu beli pada harga RM6juta di kawasan ini?
.
3- Beliau mahu jual pada top 1% harga dalam area Tier 1? 
.
4- Semua booster yang bakal ada berdekatan tidak relevant
.
5- Beliau mahu jual pada waktu ada lambakan supply waktu ini di Bukit Bintang? 
.
6- Pada harga ini, pembeli baru akan ambil masa mungkin lebih 10 tahun untuk boleh buat duit dari segi cashflow dan juga capital gain?
.
7- Rumah ini ada limited pilihan untuk strategy sewaan dan tiada rental strategy 
.
8- Beliau mahu jual pada harga premium waktu cycle hartanah slump? Wrong timing.
.
9- Untuk hartanah leasehold, harga begini is overpriced pada harga RM2,500 kerana banyak hartanah area KLCC adalah jenis freehold dan boleh dibeli bawah dari RM1,500 psf. . 
.
10. Maintenance fee mahal lebih RM2,000 sebulan. Orang duduk atau tidak, masih kena bayar RM2000 sebulan ni…..
.
11. Taste ID unit beliau terlebih unik dan sukar diterima oleh bakal pembeli.
.
12. KESEMUA SEBAB DIATAS.
.
Kesimpulannya, Kalau anda kaya macam beliau, anda memang tak perlu faham 7-kriteria. Sebab kalau beli dan rugi pun anda tak kisah sebab mampu bayar macam beliau. Sebab kalau memang dah kaya, tak perlu ilmu pun boleh sahaja beli apa apa hartanah.
.
Apa pengajaran yang anda dapat dari kes study ini?

KRISIS 3 PENJURU - KRISIS KESIHATAN, EKONOMI DAN POLITIK?
.
Macam biasa, segelintir ahli politik di Malaysia mmg world class. Bisnes banyak tutup, kita ada lockdown , beratus org mati/meninggal tiap tiap hari. 
.
Dan apa yang segelintir ahli politik kita buat?? Masih sibuk berpolitik. Lompat sana sini hingga kena tukar kerajaan waktu kes covid ada lebih 20,000 sehari. Nak pergi mengundi tak boleh sebab kes covid masih terlalu tinggi. 
.
Macam apa yang Faizul Ridzuan selalu kongsikan, jangan harapkan ahli politik untuk ubah nasib kita. Dari dulu sampai skrg, itu prinsip Faizul Ridzuan. Ahli politik dan sesiapa sahaja yang jadi PM, nasib Kita takkan berubah melainkan kita kerja keras dan cari ilmu untuk ubah nasib kita dan keluarga.  
.
Faizul Ridzuan akan ulaskan malam ini apa yang bakal berlaku kelak kalau benar PM akan resign. Daftar segera kat majulink.com untuk dapatkan link zoom webinar PERCUMA.. Faizul Ridzuan akan kongsikan apa risiko dan peluang yang ada in the next 6-12 bulan. Supaya kita semua boleh buat persediaan secukupnya dan boleh plan ahead. 
.
#kitajagakita
#KrisisKesihatan 
#KrisisEkonomi 
#KrisisPolitik

.

KECAM ATAU BAGI SOLUSI?
.
Bila kita dengar ada orang yang ada banyak hutang peribadi atau hutang jahat, kita ada dua pilihan :
.
1. Kita kecam dan salahkan kenapa mereka berhutang begitu. 
.
2. Atau kita bagi solusi biar mereka keluar dari berlenggu hutang tersebut secepat yang boleh.
.
Kami lebih suka bagi solusi dari mengecam. Alhamdulillah hari ni kami dah berjaya bantu ramai klien keluar dari hutang jahat mereka, macam apa yang kami dapat bantu bro Fahmi ni. 
.
Dan mudahan kami dapat bantu lebih ramai lagi orang mcm beliau ❤️❤️❤️
.
#RealResults
#BantuLebihBaikDariMengecam

.

3 JANJI. 
.
Semalam Faizul Ridzuan share pasal klien yang dah lama jadi klien dan beli lebih dari 10 hartanah. Dia baru lepas beli 2 ketul kilang bernilai RM7juta. Hari ni share pasal klien baru pula. 
.
Bila sesiapa yang mahu jadi klien FAR Capital, Faizul Ridzuan tak janji bulan-bintang melainkan 3 benda ni : 
.
1. Kami ajar cara nak kurangkan hutang jahat dan komitmen bulanan - Ramai klien berjaya buat benda ni dan kurangkan komitmen bulanan mereka hingga lebih 50%. Dari RM4000 komitment jadi RM1000 sahaja sebulan.
.
2. Kami ajar dan sediakan cara untuk klien beli property pada harga paling murah dan selamat, walaupun mereka pelabur baru dan noob - Hari ni, ramai klien FAR Cap yang berjaya beli rumah lebih murah berbanding dengn subsale, dan ada yang lebih murah dari beli di pasaran lelong. 

Ada property kami beli harga 30% lagi murah berbanding harga 2017. Dan hari ni occupancy rate kami alhamdulillah masih lebih 90% walaupun kita masih dalam krisis ekonomi dan PKP.
.
3. Kami ajar cara nak tambahkan pendapatan. Ada yang dah boleh berhenti kerja sebab ilmu yang kami ajar. Ada yang hari ni pendapatan sampingan sahaja melebihi gaji kerja 9-5 mereka, macam brother ni. Tak sampai 3 bulan jadi klien hustle income beliau lebih dari gaji hakiki. Syukur alhamdulillah. 
.
Doakan kami berjaya bantu 10,000 lagi orang macam brother ni ❤️❤️❤️
.
#WorkInSilence
#ShowResults
#BlessedToBeAbleToHelp

.

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH & HUSTLERS INCOME
.
Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal.
#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.
Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.
.
Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!
.
Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.
.
Perunding Hartanah, Takaful, Unit Trust dan Lain-lain yang hendak buat hustlers income juga boleh join.

.

Lancarkan Impian Anda Sekarang Juga Untuk Miliki Rumah Tanpa Modal dan 20% hingga 50% Below Market Value.

.

ZOOM Webinar PERCUMA oleh Faizul Ridzuan


Daftar di sini sekarang >>>>>>

.
Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

 

Please fill in this google form :

.

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah
.
atau
.
Daftar di sini >


wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

1. First Name :
2. Last Name (Nama Bapa) :
3. Email :
4. Mobile Phone Number :
SEND
SEND
Form sent successfully. Thank you.
Please fill all required fields!

Daftar PERCUMA bagi ZOOM Webinar Oleh Faizul Ridzuan.
.
Sila Berikan Isi Maklumat Dibawah Untuk Mendapatkan Tempat Terhad. Cepat Daftar Untuk Mendapatkan Link E-Book PERCUMA Sekarang Juga Mengenai Pelaburan Hartanah dan Kewangan.

Privacy Policy

Pendedahan Risiko Sebelum Melabur Dalam Hartanah, Anda Harus Dimaklumkan Sepenuhnya Mengenai Risiko Dan Kos Yang Berkaitan Dengan Pelaburan Hartanah Atau Harta Tanah. Pertimbangkan Objektif Pelaburan Anda, Pengalaman, Risiko Dan Dapatkan Khidmat Nasihat Professional.

 

This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way Facebook Is Trademark Of Facebook Inc.

ZOOM Webinar PERCUMA oleh Faizul Ridzuan

Klik Daftar Sekarang di Atas ^^^^^^^^^

DAFTAR SEKARANG

Klik Sini Cepat

Daftar Sekarang

Daftar Sekarang