Agency © 2018 | Created with Majulink

 

 

 

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥

NEW MILESTONE.

.

Today is a new milestone for us. There was a university student who joined us last year to learn about real estate, while still doing his fulltime degree. 

.

His results since then :

.

1. He has made over RM100,000 doing part time hustle. Doing part time REN, applying what we taught him. So he made his first 6 figure income as a student, at 22 yrs old. I think he makes more in year 2020 as a part time REN than most people who below 30 years old. 

.

2. He recently got his first property loan approved, and today he signed the SPA. He is now a proud owner of a one of the nicest condo in KL, where he bought zero down and will give him positive cashflow. So he will own his first property before he even graduate, all at 23 years old.

.

He did all this in just a year after becoming a client. He bought his first property earlier than me. I think he will surpass me one say since he now learns directly from us on how to do this faster, as we show him shortcuts. 

.

And i think we have even younger clients than William that look to emulate him or do even better💪🔥💪

.

Moral here, is that if you want it bad enough, you’ll make it happen just like William. He makes no excuses, he is a furious learner and  grind hard. In just 1 year, his life is completely transformed. I think in the coming bullrun, he’ll easily make RM250,000 to RM500,000 a year and will be able to buy alot more property. 

.

Thats what happens when we focus, leverage correctly and work smart. 

.

#WeGetResults

.

#OurResultsSpeaksForItSelf

.

#IWannaTrain100MoreWilliam

.

#WhoIsNext

.

#IfYouAreARockstarSoftwareEngineerJoinUs

 

.

REZEKI RAYA.
.
1. Hari ni berjaya lock deal lama yang baru (eh ) yang klien FAR Cap akan dapat positif cashflow hampir RM1k sebulan sebelum dapat kunci rumah sebab unit unit ini memang dah ada penyewa. Ada yang bakal dapat penyewa hingga tahun depan.
.
2. Dan salah seorang klien FAR Cap yang kami ajar buat hustle income, dapat RM60k hari ini sebelum raya. Happy sgt dia dapat bagi ibu beliau duit raya extra tahun ni dan agihkan kepada mereka yang memerlukan.
.
Faizul Ridzuan selalu kongsikan pada klien, bila kita bantu orang lain tambahkan rezeki mereka, insyaAllah rezeki kita bertambah juga dan banyak urusan kita dipermudahkan. Orang luar punya la susah nak dapat positif cashflow, kami dioffer dulu oleh pemaju supaya klien FAR Cap dapat beli property yang bagus-bagus begini yang buat duit dari hari pertama. Kami tak minta pun orang nak berikan deal power begini.
.
Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah
.
.
.

.

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH
.
Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal. 
#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.
Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.
.
Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!
.
Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.
.
Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat hustle income juga boleh join.


Maklumat Lanjut Kat Link Ini
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157
 . 
Daftar di sini >

.
Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

 

Please fill in this google form :

.

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah
.
atau 
.
Daftar di sini >  


wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.