Agency © 2018 | Created with Majulink

 

 

 

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥

 

 

Hutang Peribadi atau Miliki Rumah Sendiri?
———————————————
.
Tak serik-serik orang kita dengan personal loan. Sampai pinjam Along pun ada? 
.

Sorry nak cakap benda ni. Dah lama nak luahkan. 

 

Dulu pun rasa kalau nak pakai duit lebih, boleh la buat personal loan.
.
Cepat dapat cash. Senang. Tenyeh je letter offer tu. Lepas tu bayar je tiap-tiap bulan. 
.
Tapi sejak tengok kes seorang doktor yang hidupnya terduduk teruk dengan hutang-hutang jahat, terus jadi fobia gila dengan personal loan. 
.
Bayangkan sampai anak nak makan KFC pun doktor tersebut tak mampu nak bagi kerana sesak cash. 
.
Menitis air mata dengar. ..
.
Doktor itu juga share, jalan penyelesaian selesaikan hutang bukan dengan tambah hutang jahat lagi (macam top up personal loan)
.
Tapi dengan cara tutup hutang jahat dengan hutang baik. Ini teknik Debt Swap. 

Contoh macam kita personal loan (hutang jahat) kepada loan rumah (hutang baik).
.
Buat teknik Debt Swap ini sahaja, hutang jahat RM 350k doktor itu terus langsai dalam beberapa bulan. 
.
Cashflows doktor ini meningkat dari xxx kepada xxxxx.... Best kan? .....
.
Itulah pentingnya ilmu. Benda tak susah. Kita sahaja yang kena belajar. 
.
Kalau siapa nak tahu cara lebih lanjut langsai hutang jahat dalam masa singkat sila sertai Seminar Pelaburan Hartanah & Hustle Income untuk maklumat lanjut.

 

.

BAHAYA JADI KLIEN FAR CAPITAL.
.
- Orang lain beli kan kek dan hadiah beg tangan untuk isteri, dia bagi rumah terus terus. 

- Rumah ni 100% letak nama isteri supaya kalau apa apa jadi, isteri masih ada aset sendiri yang tak boleh disentuh oleh orang lain. 
.
- Orang lain kumpul modal bertahun nak beli rumah, dia beli dalam masa 4 bulan sahaja, tanpa modal.
.
- Orang lain bayar RM400k-RM500k nak beli kat Subang, dia beli rumah kat Subang tak sampai RM300k sebab klien FAR Capital dapat harga lain berbanding public.
.
- Orang lain bagi hadiah kat isteri sekali, rumah yang beliau beli ni bakal bagi beratus positif cashflow pada isteri beliau tiap tiap bulan.

Nampak tak bertapa bahayanya jadi klien FAR Capital ni? Nanti senang terpengaruh nak bahagiakan keluarga sebab benda ni tak susah nak buat bila dah ada ilmu dan network 🔥🙏❤️

.

REZEKI RAYA.
.
1. Hari ni berjaya lock deal lama yang baru (eh ) yang klien FAR Cap akan dapat positif cashflow hampir RM1k sebulan sebelum dapat kunci rumah sebab unit unit ini memang dah ada penyewa. Ada yang bakal dapat penyewa hingga tahun depan.
.
2. Dan salah seorang klien FAR Cap yang kami ajar buat hustle income, dapat RM60k hari ini sebelum raya. Happy sgt dia dapat bagi ibu beliau duit raya extra tahun ni dan agihkan kepada mereka yang memerlukan.
.
Faizul Ridzuan selalu kongsikan pada klien, bila kita bantu orang lain tambahkan rezeki mereka, insyaAllah rezeki kita bertambah juga dan banyak urusan kita dipermudahkan. Orang luar punya la susah nak dapat positif cashflow, kami dioffer dulu oleh pemaju supaya klien FAR Cap dapat beli property yang bagus-bagus begini yang buat duit dari hari pertama. Kami tak minta pun orang nak berikan deal power begini.
.
Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah
.
.
.

.

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH
.
Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal. 
#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.
Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.
.
Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!
.
Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.
.
Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat hustle income juga boleh join.


Maklumat Lanjut Kat Link Ini
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157
 . 
Daftar di sini >

.
Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

 

Please fill in this google form :

.

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah
.
atau 
.
Daftar di sini >  


wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

1. First Name :
2. Last Name (Nama Bapa) :
3. Email :
4. Mobile Phone Number :
SEND
SEND
Form sent successfully. Thank you.
Please fill all required fields!

Daftar PERCUMA bagi ZOOM Webinar Oleh Faizul Ridzuan.
.
Sila Berikan Isi Maklumat Dibawah Untuk Mendapatkan Tempat Terhad. Cepat Daftar Untuk Mendapatkan Link E-Book PERCUMA Sekarang Juga Mengenai Pelaburan Hartanah dan Kewangan.

KLIK SINI