Agency © 2018 | Created with Majulink

PROMOSI HEBAT JUALAN RUMAH

Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama

🇲🇾 PROMOSI JUALAN "MEGA SALE" RUMAH UNTUK PENJAWAT AWAM, PEKERJA BADAN BERKANUN DAN SWASTA. 

                 🔥Unit Terhad 🔥


Jom Miliki Rumah PALING HEBAT di Malaysia  TANPA KELUARKAN 1 sen pon 


👉.  Ambik Rumah Sekarang.. Bayar LEPAS 2 tahun. 👈 
*Bergantung kepada jenis rumah
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=

      Tawaran istimewa 
👉 kakitangan kerajaan BLACKLIST ➡➡➡ LAYAK MOHON

•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•

🔴 Keutamaan diberikan kepada Kakitangan Kerajaan dan Pekerja Badan Berkanun yang berumur 45 tahun ke bawah 🔴


Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan rumah idaman anda hanya dengan Payslip Terkini sahaja

Jom kunjungi show unit kami dan anda berpeluang untuk memilih unit rumah anda sendiri.


Kini.. anda mampu untuk miliki rumah sendiri tanpa perlu menyewa lagi... 

Pilihan terbaik... 
paling mudah.. 
paling murah..... 

                 Semestinya.....

🔴 Tanpa Deposit
🔴 Tanpa Duit Booking
🔴 Percuma Yuran Guaman


Sila call / wasap no di bawah untuk pertanyaan lanjut 
👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾
Azizul Hartanah
01129616029 @azizulhartanah
www.wasap.my/601129616029/RumahMerdeka

3#Rumah #Beli #Jual #Teres #Banglo #SemiD #Apartment #BBS #LPPSA #Tentera #Polis #Cikgu #Jururawat #ProGenesis #Kohab #Hartanah  #BBTI #Lazada #Zalora #Mudah #Delima #MajuLink.com #AzizulHartanah #EzaHartanah #Live #Dream #RumahImpian #SemakKelayakan #BeliSekarang

JUALAN RUMAH SKIM TANPA MODAL

Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama
Promosi Pelaburan Hartanah. Hubungi Azizul Hartanah Untuk Maklumat Lanjut: www.wasap.my/601129616029/RumahPertama

Salam sejahtera..

Hari ini saya nak kongsikan tentang masalah penjawat awam yang masih gagal membeli rumah dan hampir berpencen.
.
Pernah satu hari saya bertemu En Zain, seorang penjawat awam dari Kumpulan Sokongan dengan gaji bersih RM1500 sahaja. Beliau gusar dengan keupayaan beliau untuk beli rumah di saat hendak berpencen, lebih-lebih lagi beliau pernah membuat pinjaman peribadi. Jadi beliau bimbang dengan kos kos tambahan untuk membeli rumah seperti kos guaman, kos stamping perjanjian, kos masuk rumah dan 1001 macam lagi di fikiran.
.
Sehinggalah En zain bertemu wakil kami dan kami semak semua dokumen yang dibawa. Setelah disemak, En Zain mempunyai peluang cerah untuk miliki rumah di Pahang di kampung halaman beliau. Isteri beliau sungguh teruja dengan nasihat dan panduan yang diberikan. 
.
Alhamdulillah, proses berjalan lancar dan beliau nasihatkan supaya penjawat awam jumpa perunding kami untuk bantu miliki rumah idaman.

Jika anda hadapi sebarang masalah untuk miliki rumah, cepat hubungi kami di talian berikut:

📲 www.wasap.my/+601129616029/RumahPertama
📲 www.wasap.my/+601129616029/RumahPertama
📲 www.wasap.my/+601129616029/RumahPertama

🤗BELI DULU BAYAR KEMUDIAN!!


Hubungi Azizul Hartanah 01129616029

 

✔Tawaran Pemilikan Rumah Melalui SKIM ZERO DEPOSIT KHAS BUAT KAKITANGAN AWAM

 

Apakah itu SKIM ZERO DEPOSIT?

 

✔SKIM ZERO DEPOSIT adalah skim baru diperkenalkan UNTUK MEMUDAHKAN PEMBELI DARI KALANGAN KAKITANGAN AWAM UNTUK MEMILIKI RUMAH SENDIRI.

 

🔊PEMBELIAN DI BAWAH  SKIM ZERO DEPOSIT KHAS BUAT PENJAWAT AWAM

🔹PERCUMA YURAN GUAMAN
🔹TIADA YURAN PROSES
🔹100% PINJAMAN
🔹PERCUMA DEPOSIT
🔹BLACKLIST LAYAK MOHON

 

SKIM ZERO DEPOSIT diperkenalkan  untuk membantu masyarakat khususnya Kakitangan Awam untuk membeli rumah dengan lebih mudah kerana tidak perlu lagi menyediakan wang bagi perkara-perkara di atas terutama untuk Deposit 10% yang kebanyakan dari mereka kurang mampu.

CARA PERMOHONAN YANG AMAT MUDAH:


➡Isi borang permohonan dan tunggu rumah siap.
➡Pihak kami akan berurusan dokumentasi. 
➡Tak perlu bayar booking dan deposit.

CEPAT CEPAT PM SEMENTARA MASIH ADA KEKOSONGAN, UNIT TERHAD........

 

#klik link wasap di bawah untuk lokasi pilihan dan semak kelayakan anda.
⬇⬇⬇

wasap.my/601129616029/SemakKelayakanSektorAwam

 

# KAMI BANTU SAMPAI LULUS JIKA LAYAK

# 1 KELUARGA 1 RUMAH
# UNIT TERHAD

 

 

 

 

 

 

 

PROMOSI JUALAN RUMAH SKIM TANPA MODAL BELI SEKARANG UNIT TERHAD

 

Ramai orang nak beli rumah tiada 10% deposit ?                                        

😩Harga rumah makin mahal ?                                                                                 
😩Gaji kecil tak lulus loan bank?  
😩Tak mampu bayar bulanan bank ?  
😩CCRIS ,CTOS dan Blacklist tak layak buat loan bank .  
😩Dah bertahun menyewa rumah orang ,tuan rumah asyik naik harga sewa?  
😩Anak dah bertambah tak selesa tinggal rumah kecil .        
             
🙋♀Saya faham ramai di luar sana mengalami situasi seperti ini. 

👉🏻Saya akan bantu untuk ANDA kakitangan kerajaan beli rumah tanpa bayar duit booking atau deposit. 

👉🏻Hanya guna slip gaji dan dokumen berkaitan boleh beli rumah .

😱 Ye ker ni? Betul .Ramai dah berjaya beli rumah tanpa keluar sesen pun. Apa tunggu lagi ? 

 

#klik link wasap di bawah untuk lokasi pilihan dan semak kelayakan anda.
⬇⬇⬇

wasap.my/601129616029/SemakKelayakanSektorAwam

*BELI RUMAH DI NEGERI SENDIRI dan NAK TUNGGU KELAYAKAN NAIK.. *

 

Sila call / wasap no di bawah untuk pertanyaan lanjut 
👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾
Azizul Hartanah
01129616029 @azizulhartanah
www.wasap.my/601129616029/RumahMerdeka

3#Rumah #Beli #Jual #Teres #Banglo #SemiD #Apartment #BBS #LPPSA #Tentera #Polis #Cikgu #Jururawat #ProGenesis #Kohab #Hartanah  #BBTI #Lazada #Zalora #Mudah #Delima #MajuLink.com #AzizulHartanah #EzaHartanah #Live #Dream #RumahImpian #SemakKelayakan #BeliSekarang

 

Kita biasa dengar kan?? 

 

1.  "Aku nak tunggu dapat pindah atau bersara balik Kedah nanti baru NAK beli rumah". Kata Puan Salina 🤣

 

2. Sedar tak sedar dah 5 tahun ke 20 tahun jadi warga KL..

 

3. Kita telah rugi 5 tahun ke 20 tahun usia untuk beli rumah sendiri. Kenapa rugi? Jom terus baca..🤣🤣🤣

 

4. Pandangan saya jika dah sampai 5 tahun keatas kerja disitu, belilah sebuah rumah disitu.  Atau beli je daripada muda.. 

 

5. Atau beli je rumah dimana2 kawasan yg berpotensi untuk disewakan atau dijual kembali.. ni kena belajar dan buat kajian sedikit..

 

6. Jika kita bijak merancang insyallah dalam masa 5 ke 20 tahun tu kita dah UNTUNG BESAR daripada pelaburan HARTANAH itu sendiri..

 

7. Contoh sy, beli rumah pada usia 24 tahun bermakna 16 tahun lepas dengan HARGA RM74k sekarang harga aprtment tersebut dah cecah RM220k, manakala hutang saya berbaki RM40k, berapa untung yg saya telah perolehi? TOTAL 180k banyak bukan? , tu contoh sikit, sy ada banyak contoh2 yg lagi gempak.. 

 

8.  5 tahun sahaja sy bayar sendiri rumah ni dengan bank, kerana masa tu sy duduk sendiri dirumah tu, sekarang sy sewakan bermakna 11 tahun rumah saya orang lain tolong bayarkan, dan saya siap mendapat keuntungan daripada lebihan sewa, 

 

9. Kita belum tahu bila dapat tukar balik negeri. Jangan tunggu lama untuk beli rumah sendiri. Nanti kita akan rugi besar..

 

10. Sewakan atau jualkan kembali bila kena tukar nanti. Jangan buang masa tunggu balik negeri.

 

11. Nak tunggu kelayakan gaji naik, harga rumah lagi laju naik..maka sampai bila2 pon kita takkan layak beli.. contoh kelayakan kita sekarang Rm200k dapat rumah teres, tapi bila tunggu 10 tahun lagi kelayakan gaji kita dah naik ke RM300k tapi masa tu takde lagi rumah teres dengan harga tu, yg ada mungkin aprtment. 🤣🤣🤣.. ni dah terbukti sy tengok kawan2 sy yg beli rumah lambat.. rugi oooo

 

12.  Kawan sy bangga beli rumah dengan HARGA RM700k hahaa, sedangkan sy beli rumah ditempat yg sama 8 tahun lepas dengan HARGA RM265k je pon 🤣🤣🤣.. sy bayar anduran bank rumah sy hanya RM1500 sebulan, sedangkan kawan sy perlu bayar RM3500 sebulan untuk rumah dikawasan yg sama..  

Haha bijak ke bijak jika beli rumah diusia yg muda? Ada mampu mengubahnya.. 

 

Hubungi sy untuk dapatkan bantuan.. fast action fast result.. terhegeh2 action, terhegeh2 result..

 

Jumpa anda dipuncak jaya..

 

Sila call / wasap no di bawah untuk pertanyaan lanjut 
👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾
Azizul Hartanah
01129616029 @azizulhartanah
www.wasap.my/601129616029/RumahMerdeka

3#Rumah #Beli #Jual #Teres #Banglo #SemiD #Apartment #BBS #LPPSA #Tentera #Polis #Cikgu #Jururawat #ProGenesis #Kohab #Hartanah  #BBTI #Lazada #Zalora #Mudah #Delima #MajuLink.com #AzizulHartanah #EzaHartanah #Live #Dream #RumahImpian #SemakKelayakan #BeliSekarang

KELEBIHAN ADA HARTANAH

 

Salah satu kelebihan ada simpanan HARTANAH ni ialah nilai duit nya kekal disitu. 

 

Samada nilai hartanah itu naik atau tidak, bulanan kena top up atau tidak, ada penyewa atau tidak.... nikainya tetap di situ. Kekal dalam batu. Tak boleh nak di usik nilai tu. 

 

Itu kelebihan “menyimpan dalam bentuk hartanah”

 

Sebaik dicairkan(liquidate/jual) dan sebaik sahaja dapat hasil jualan dalam bentuk tunai, selalunya memang “cair betul”. 

Laju je mengalirnya bila dah jadi wang tunai. 

 

Kan?

 

Sila call / wasap no di bawah untuk pertanyaan lanjut 
👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾👇👇🏾
Azizul Hartanah
01129616029 @azizulhartanah
www.wasap.my/601129616029/RumahMerdeka

 

3#Rumah #Beli #Jual #Teres #Banglo #SemiD #Apartment #BBS #LPPSA #Tentera #Polis #Cikgu #Jururawat #ProGenesis #Kohab #Hartanah  #BBTI #Lazada #Zalora #Mudah #Delima #MajuLink.com #AzizulHartanah #EzaHartanah #Live #Dream #RumahImpian #SemakKelayakan #BeliSekarang

Nak Beli Rumah Impian Tanpa Modal?

 

*Unit Terhad Rumah Impian.. Tempah Segera !!! *

 

- Zero deposit


*- Percuma yuran guaman *


- Tanpa Downpayment

 

Hubungi Encik Azizul Wakil Jualan Koperasi Hartanah Anggun Berhad Sekarang Juga.

 

Encik Azizul ditalian 01129616029 atau www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakanHartanah

 

Unit Terhad. Tempah Sekarang. AdeUnit Istimewa Untuk Anda Sekarang Juga Beli Rumah

.

Maklumat Lanjut Di https://www.majulink.com/jualan-rumah-dibawah-koperasi-hartanah-anggun-berhad

—— Semoga bermanfaat

💧🌹💧🌹💧🌹💧🌹💧🌹💧🌹💧

 

Salam & Selamat Sejahtera..

 

Maaf sekiranya message ini mengganggu... ☺ Terlebih dahulu saya perkenalkan diri saya... 

 

Saya Encik Azizul Penolong Pengurus Agensi Perunding Hartanah dari Koperasi Hartanah Anggun Berhad (KOHAB)... 


Harini Saya nak buat sharing sikit dengan akak-akak and abang-abang tentang Skim Pemilikan rumah di bawah KOHAB....

Khusus untuk Kakitangan Kerajaan, Pekerja Badan Berkanun dan umumnya untuk Kakitangan Swasta.

 

Boleh la nanti akak abang share dengan kawan-kawan sebab saya tau akak abang semua mesti akan ambik tindakan awal sekarang juga dengan beli rumah sendiri kan.. Alhamdulillah.. Tahniah dari Saya sebab akak abang akan ambil usaha sekarang juga untuk beli rumah itu saya tindakan bijak. 😉

 

So sekarang masanya mungkin dah tiba untuk kita bantu kawan-kawan atau sedara mara atau jiran tetangga atau mungkin orang kampung kita unyuk mereka pulak miliki rumah sendiri...Saya seronok kalau dapat bantu orang.. nak nak dalam bulan puasa ni kan.. banyak pahala kita 😊


Semua orang nak ad rumah sendiri kan.. mesti berbunga-bunga hati kita kalau kita ada rumah sendiri.. Ye lah.. sennag nak cat.. nak decorate.. nak lekat perabot.. macam-macam lagi lah.. BETOL TAK?

 

Tapi... ramai yang keinginan hanya tinggal harapan je kan.. sebab ada banyak kekangan masalah yang tidak membolehkan kita ni ada rumah sendiri.. BETOL TAK?

 

Antara masalah utama yang biasanya kita hadapi


1- tak de duit nak bayar deposit


2- rumah mampu tengok (rumah mahal)


SETUJU TAK? ☺

 

👩🏼‍🏫 Tak pe... meh baca apa yang saya nak share ni..

 

Saya nak bagitau... yang dengan KOHAB.. senang sangat akak2 dan abang2 nak miliki rumah sendiri... 

 

Bukan setakat senang je.. saaangat mudah sebenarnya nak miliki rumah dengan KOHAB ni.. Bak kata buyer-buyer yang dah dapat rumah ni.. “Goyang kaki depan tv main hp je dapat rumah” 😄 HEBAT BUKAN?

 

Duit-duit booking ni semua letak tepi.. kalau memang dah ada standby.. simpan untuk guna buat renovate rumah nanti je... sebab saya tak nak duit dari akak-akak dan abang-abang..

 

Apa yang saya nak... cuma dokumen lengkap sahaja.... itu je dah cukup untuk booking rumah.. Haaaaa.. nampak tak betapa mudah dan senangnya urusan di KOHAB ni. 🤗

 

Selebihnya... akak dan abang serah je pada saya.. biar saya uruskan semua... Tak perlu nak ambik cuti banyak kali nak turun sana sini nak uruskan pembelian rumah ni... Nampak tak saya mudahkan urusan akak abang 😎

 

Yang paling besnya... istimewa untuk kakitangan Kerajaan... Akak abang yang blacklist Layak Mohon taw.. 
haaaaaa bes kan.. bes kan... 😉

 

Ok lah.. 


setakat ni dulu yang saya nak kongsikan untuk harini...

 

Terima kasih kerana sudi luangkan masa untuk baca celoteh saya ni.. 

 

InsyaAlllah.. kalau di izinkan Allah.. kita jumpa lagi di lain episod 🤭😂

 

Assalamualaikum.... ❣

Beli Rumah Sekarang Skim Tanpa Modal

PERCAYA @ TIDAK?

 

Zaman Sekarang Walaupon Ada Rumah Kita Tetap Penyewa. Yes ini trend Di KL, kita xmampu, kita xde simpanan tapi kita ade aset di luar Kl yg kita beli kerana itu yg termampu.

 

Kajian Malaysia Mendapati Kini Gen Y dan Z, Membeli Aset Untuk Dijual, Untuk Membeli Rumah Idaman,

 

Sebagai Contoh Mereka Memilih rumah bawah nilai pasaran di Bandar2 perlancongan seperti melaka, dan menjual setelah 5 tahun,

Duit yg diperoleh digunakan 10% untuk booking apartment di bandaraya seperti di KL.

 

Adakah kita Masih Mahu Ikut Cara Kita Berfikir?

 

Dulu 2008 internet sesuatu yang sangat asing, kita xnk follow,

 

2018, semua berinternet yg xnk follow ketinggalan

 

2019 trend berubah kita xnk follow, 10 tahun lg org tuai hasil kita still ketinggalan.Mengapa Sewa Jika Boleh Beli Sekarang Juga? Nak Tambah Aset? Nak Alihkan Risiko Pinjaman kepada Pelaburan Hartanah?
 

Hubungi Encik Azizul Wakil Jualan Koperasi Hartanah Anggun Berhad Sekarang Juga.

 

Encik Azizul ditalian 01129616029 atau www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakanHartanah

 

Unit Terhad. Tempah Sekarang. AdeUnit Istimewa Untuk Anda Sekarang Juga Beli Rumah

.

Maklumat Lanjut Di https://www.majulink.com/jualan-rumah-dibawah-koperasi-hartanah-anggun-berhad

SAMPAI BILA tuan2 nak Menyewa Rumah.?

 

Takkan nak biarkan je Anak Isteri TerusTinggal di quaters sehingga tuan2 PENCEN. Atau tuan2 terus merasa selesa membayar duit HANGUS Sewa Rumah setiap bulan Sampai ke tua.?

 

Dengar sini kami nak beritahu tuan2. Jika tuan2 MemBeli Rumah sekarang. Ditakdirkan kalian menemui ajal.

 

Ketahuilah bahawa RumahTersebut secara automatic akan jadi milik AnakIsteri tuan2 dan mereka tak perlu bayar apa2 lagi dah. (MRTT)

 

Tapi jika kalian terus2an menye-wa sebegini, Andai ditakdir Kalian menemui ajal. AnakIsteri tuan2 terpaksa keluar dari qu-aters mahupun rumah sewa yg sedang mereka tinggal sekarang ni.

 

Tuan2 tak kesian ke dgn AnakIsteri tuan2.?

 

Ayuh la tuan2 bertindak sekarang. Miliki Rumah dgn skim promosi mampu milik kakitangan kerajaan yg sedang kami lancarkan.

 

Hubungi Encik Azizul Wakil Jualan Koperasi Hartanah Anggun Berhad Sekarang Juga.

 

Encik Azizul ditalian 01129616029 atau www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakanHartanah

 

Unit Terhad. Tempah Sekarang. AdeUnit Istimewa Untuk Anda Sekarang Juga Beli Rumah

.

Maklumat Lanjut Di https://www.majulink.com/jualan-rumah-dibawah-koperasi-hartanah-anggun-berhad

MASIH MENYEWA?  MASIH TINGGAL DENGAN KELUARGA? MASIH JADI PENGHUNI QUARTERS?  

 

SAMPAI BILA??

 

Ada rumah sendiri kan lebih baik.

 

JOM Miliki rumah sendiri melalui "SKIM ZERO DEPOSIT KHAS UNTUK PENJAWAT AWAM DAN PEKERJA BADAN BERKANUN"

 

"ZERO DEPOSIT"???

 

✳ZERO DEPOSIT adalah skim baru diperkenalkan bagi memudahkan pembelian rumah dikalangan penjawat awam dan pekerja badan berkanun seperti tentera, polis dan lain lain.

 

⏩APA KEISTIMEWAANNYA???

 

➡ Tiada deposit


➡ Tiada Yuran proses


➡ Tiada yuran guaman


➡ Percuma booking


➡ 100% pinjaman


➡ Gaji bersih serendah Rm1300 sudah layak memohon.


➡Harga rumah mampu milik-mampu bayar.

 

APA TUNGGU LAGI!!!!

 

NAK INFO LANJUT.

 

Hubungi Encik Azizul Wakil Jualan Koperasi Hartanah Anggun Berhad Sekarang Juga.

 

Encik Azizul ditalian 01129616029 atau www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakanHartanah

 

Unit Terhad. Tempah Sekarang. AdeUnit Istimewa Untuk Anda Sekarang Juga Beli Rumah

.

Maklumat Lanjut Di https://www.majulink.com/jualan-rumah-dibawah-koperasi-hartanah-anggun-berhad

⭕📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌⭕
PROMOSI HEBAT JUALAN RUMAH UNTUK PENJAWAT AWAM, PEKERJA BADAN BERKANUN, TENTERA, POLIS, CIKGU, JURURAWAT DAN LAIN LAIN DENGAN SKIM TANPA MODAL (ZERO DEPOSIT)

 

Klik Link Untuk Maklumat Lanjut :  www.majulink.com @
https://www.majulink.com/jualan-rumah-dibawah-koperasi-hartanah-anggun-berhad

Berikut adalah Sila Hubungi  Azizul Hartanah Ditalian 01129616029 @ www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan bagi setiap projek dibawah Koperasi Hartanah Anggun Berhad (KOHAB)
Update 26/6/2019

 

 

🍀🍁🍀🍁🍀🍁🍀🍁🍀🍁🍀
AZIZUL HARTANAH
www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan

🍀🍁🍀🍁🍀🍁🍀🍁🍀🍁🍀


AZIZUL HARTANAH

www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan


🌸Taman Desa Murni, Gua Musang
🌸Qiara Bukit Bunga, Tanah Merah
🌸Teratak Residence, Bachok
🌸Bandar Residence, Pasir Pekan
🌸Machang Residence, Kelantan
🌸Taman Kay Kadok, Kelantan
🌸Machang Perdana, Kelantan
🌸Taman Mahkota Aman 2, Kuantan
🌸Taman Merati, Lukut
🌸Taman kurau, Pd
🌸Taman Arowana, Pd
🌸Taman Salak Maju, Sepang
🌸Taman Lagenda, Bachok
🌸Sri Kelewek, Tanah Merah
🌸 Laman Saring, Pasir Puteh
🌸 Padang Luas Residence, Jerteh

 

AZIZUL HARTANAH {PRE LAUNCH}
www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan


🌸 Projek Perumahan Gambang. Pahang
🌸 Projek Perumahan Teluk Kemang, Negeri Sembilan
🌸 Taman Sungai Rambai Melaka
🌸 Sabak Bernam. Selangor
🌸 Kemaman. Terengganu
🌸 Taman Teratai Mahsan, Bahau, Negeri Sembilan
🌸 Taman Desa Anggun, Selangor
🌸 Projek Dengkil. Salak Tinggi Selangor
🌸 Projek Alor Pongsu, Perak Sempadan Pulau Pinang 

 

AZIZUL HARTANAH
www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan


🌸 Apartment samudera, Manjung
🌸Taman Desa Pengkalan 2, Ipoh
🌸Taman Bidor Damansara, Perak
🌸Taman Tronoh Impian, perak
🌸Taman Universiti, Tapah
🌸Taman Sementa Permai, Kapar
🌸Sky Garden Residence, Klebang Ipoh
🌸Metro Pengkalan, Ipoh
🌸Kk@Damansara, Kuala Kangsar
🌸Pavilion Ville, Ipoh
🌸Taman Cahaya, Kampar (Semi-D)

 

AZIZUL HARTANAH
www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan


🌸Taman Saujana Harmoni, Gua Musang
🌸Taman Gerbang Siputeh Sari, Batu Gajah 
🌸Taman Sri Gading, Batu Gajah 
🌸Taman Tanjung Bistari, Tg Rambutan 
🌸Taman Tun Sambathan, Sg siput 
🌸Taman Malar, Tambun 
🌸Taman Heliconia, Tapah 
🌸Taman Cahaya, Kampar (Townhouse)

 

AZIZUL HARTANAH
www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan


🌸Projek IBS
🌸Taman Delima Saujana, Temerloh
🌸D’Anggun, Karak
🌸Taman Pulai Sejahtera, Temerloh

 

AZIZUL HARTANAH
www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan


🌸Bandar Baru Setiawan (BBS)
🌸 Harmoni Sg Terap
🌸Apartment Sri Serindit, Melaka
🌸Taman Mulia
🌸Taman Apas Permai, Tawau
🌸Taman Tronoh Akasia
🌸Bandar Baru Teluk Intan (BTTI) 
🌸Seri Iskandar Prima (SOHO)

 

AZIZUL HARTANAH
www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan


🌸 TANAH LOT
▪Kg Pangkal Chuit, Machang
▪Kg Wek, Machang
▪Mukim Joh, Kg Pak Gombak
▪Padang Pak Amat, Pasir Puteh

 

*JIKA ADA PENAMBAHAN PROJEK DAN SEBARANG PERUBAHAN MAKA SAYA AKAN MAKLUMKAN DARI MASA KE SEMASA...

*Sebarang perubahan adalah tertakluk kepada pihak koperasi dan pemaju serta kekosongan unit

 

AZIZUL HARTANAH
www.wasap.my/601129616029/SemakKelayakan


Sekian, 
HARAP MAKLUM
#AzizulHartanah
#SmartHartanah
#RumahPertama
#IlmuHartanah
#SkimZeroDeposit
#SkimBeliRumahTanpaModal