Agency © 2018 | Created with Majulink

 

 

 

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥


BEZA LOCKDOWN DULU DAN SEKARANG.

 

Tahun lepas bulan March 2020 ketika mulanya full lockdown yang pertama di Malaysia, ini kedudukan salah satu Client Faizul Ridzuan :

 

- Savings yang ada cuma 4-angka dan tak sampai RM8,000.

.

- Hanya ada kerja fulltime dgn TNB. Tiada hustle income. 

.

- Rumah ada 4, tapi stuck dah tak boleh beli lagi sebab kena keluar modal besar sebab loan cuma 70%.

Hari ini lepas setahun, ini kedudukan baru beliau :

.

- Savings dah 6-angka. Dari 4-angka tak sampai RM8,000 kepada skrg lebih RM100,000. 

.

- Masih rilek kerja dgn TNB. Tapi kami ajar dia buat hustle income, dan dia buat bila masa lapang. Hari ni hustle income dia lebih tinggi dari gaji beliau kerja fulltime kat TNB. 

.

InsyaAllah tahun ni hustle income dia akan jadi RM150k-RM200k untuk tahun 2021 sahaja. Buat part time sahaja. 

.

- Rumah dah berjaya tambah satu lagi, walaupun loan beliau 70% je. Beli tanpa modal siap dibayar RM94,000 untuk beli rumah ni, sebab dia beli 55% bawah bank value. 

.

- Dulu tak mampu nak belanja keluarga mahal mahal untuk bahagiakan keluarga, sekarang mampu bayar RM1,000 satu mlm untuk duduk di hotel macam St Regis. 

Tahun lepas waktu PKP dan lockdown pertama dia datang webinar kami dan buat keputusan untuk jadi klien. Hidup beliau terus berubah sebab keputusan yang beliau buat waktu lockdown pertama tu.....dan perubahan ketara dan result beliau dapat ni semuanya tak sampai setahun.....sebab beliau pilih untuk belajar waktu lockdown tahun lepas.

.

Minggu depan full lockdown akan bermula, mudahan ramai yang akan dapat semangat dari kisah beliau yg saya kongsikan ini. 

.

Jangan give up. 

.

Sebab kalau kita ada ilmu, berusaha bersungguh-sungguh dan niat kita elok nak bahagiakan famili, insyaAllah urusan kita akan dipermudahkan macam seorang Client kami ini 💪🙏🔥

.

Btw doakan kami boleh bantu 1,000 orang kali ini ya🙏🙏🙏

.
#SemuaKrisisAdalahPeluangBesar

.

#Hanya6BulanSahajaKitaBolehUbahNasib

 

#LOCKDOWN.

 

We can either complaint, or we can learn something new, or pick up a new skill in this coming 4 weeks lockdown. 

.

A complainer never wins, or suceed in life. 

.

So never complaint 🙏💪🔥

.

Take care everyone 😷😷😷

 

.

REZEKI RAYA.
.
1. Hari ni berjaya lock deal lama yang baru (eh ) yang klien FAR Cap akan dapat positif cashflow hampir RM1k sebulan sebelum dapat kunci rumah sebab unit unit ini memang dah ada penyewa. Ada yang bakal dapat penyewa hingga tahun depan.
.
2. Dan salah seorang klien FAR Cap yang kami ajar buat hustle income, dapat RM60k hari ini sebelum raya. Happy sgt dia dapat bagi ibu beliau duit raya extra tahun ni dan agihkan kepada mereka yang memerlukan.
.
Faizul Ridzuan selalu kongsikan pada klien, bila kita bantu orang lain tambahkan rezeki mereka, insyaAllah rezeki kita bertambah juga dan banyak urusan kita dipermudahkan. Orang luar punya la susah nak dapat positif cashflow, kami dioffer dulu oleh pemaju supaya klien FAR Cap dapat beli property yang bagus-bagus begini yang buat duit dari hari pertama. Kami tak minta pun orang nak berikan deal power begini.
.
Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah
.
.
.

.

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH
.
Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal. 
#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.
Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.
.
Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!
.
Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.
.
Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat hustle income juga boleh join.


Maklumat Lanjut Kat Link Ini
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157
 . 
Daftar di sini >

.
Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

 

Please fill in this google form :

.

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah
.
atau 
.
Daftar di sini >  


wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.