Agency © 2018 | Created with Majulink

𝑹𝑼𝑴𝑨𝑯 𝑷𝑬𝑹𝑻𝑨𝑴𝑨𝑲𝑼 - Habis Bocor Rahsia

HABIS BOCOR RAHSIA.
.
Aduh, kenapa la brother ni pecah rahsia kami. Now semua orang akan tahu 😅
.
Sebab saya langsung tak galakkan sesiapa tiru pembelian kami sebab anda susah mahu dapat harga yang kami dapat. 

Jadi jangan pelik bila :
.
1. Ada orang beli property yang sama macam kami tapi bayar RM50,000 ke RM100,000 lebih mahal berbanding dgn klien kami. 
.
2. Orang lain beli property yang sama dan negative cashflow, klien kami pula masih boleh dapat positif cashflow dengan property yang sama. 
.
3. Orang lain kena keluar modal berpuluh ribu untuk renovate dan beli perabot, klien kami dapat beli tanpa modal. 
.
4. Orang lain beli property yang sama tapi rugi teruk hingga kena lelong, tapi klien FAR Cap masih boleh dapat positif cashflow beratus hingga beribu sebulan. 
.
Kesimpulannya, game undercon tak sama macam beli subsale atau lelong. Semua boleh buat duit bila faham game dia. 

Tapi kalau nak beli undercon, anda sebenarnya akan jauh lebih selamat beli berkumpulan berbanding beli sorang-sorang.
.
Hari ni, Faizul Ridzuan baru habis berbincang dengan pemaju yang ingin berikan klien FAR Capital diskaun melebihi 50%. Sebab kami beli berpuluh dan beratus, jadi kami dapat discount padu begini. 

Dan kalau deal ni jadi, kami akan beli beratus ribu lebih murah berbanding orang yang beli property ini 5-6 tahun lepas. Cashback pun minima 6-angka dan insyaAllah positif cashflow lagi. Kesian pula pada mereka yang dah terbayar beratus ribu lagi mahal tu kan? 
.
Tapi lumrah hidup memang macam tu. Wealth atau duit biasanya akan transfer dari orang tidak berilmu kepada mereka yang berilmu. 

Doakan kami berjaya dapatkan deal begini untuk klien ya? 🙏🔥
.
#GameUnderconTakSama
#YangFahamAkanFaham
#TogetherWeAreStrong
#Band2AndBand3
#StandbySemuaKlien
#RezekiLockdow

.

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH

.

Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal. 

.

#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.

.

Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.

.

Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!

.

Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.

.

Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat Hustle Income juga boleh join.

.

Maklumat Lanjut Kat Link Ini:

.

http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah

.

http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah

.

http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157 

Daftar di sini >Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

.

Please fill in this google form :

.

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 

atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah

atau 

.

Daftar di sini >  

.

wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

.

wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

.

wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

25 June 2021

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥

1. First Name :
2. Last Name (Nama Bapa) :
3. Email :
4. Mobile Phone Number:
Send
Send
Form sent successfully. Thank you.
Please fill all required fields!

TOLONG ISI MAKLUMAT BERIKUT UNTUK SERTAI ZOOM WEBINAR TENTANG PELABURAN HARTANAH OLEH FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. DAFTAR SEGERA. PERCUMA E-BOOK PELABURAN HARTANAH DAN KEWANGAN.