Agency © 2018 | Created with Majulink

𝑹𝑼𝑴𝑨𝑯 𝑷𝑬𝑹𝑻𝑨𝑴𝑨𝑲𝑼 - AIM JADI PERUNDING HARTANAH HEBAT

“KORANG PATUT AIM UNTUK JADI LEBIH HEBAT DARI FR!”
.
Ujar seorang REN dalam dialog semalam. Faizul Ridzuan jadi terdiam bila dengar statement ini. Faizul Ridzuan bukannya REN yang aktif dan transaksi pun tiada. So kepada REN yang nak beat Faizul Ridzuan, just close rental RM500 pun anda dah menang 😅
.
Anda takkan jumpa Faizul Ridzuan dalam apa-apa top sales award. Matlamat kami tak pernah kejar sales. Matlamat kami hanya ada 3 sahaja :
.
1. Pastikan klien FAR Capital beli rumah tanpa modal, pada harga yang betul, dan boleh disewakan untuk cover semua kos setiap bulan.
.
2. Klien FAR Capital yang hutang banyak, kami letakkan rancangan supaya mereka bokeh kurangkan hutang dan boleh naikkan simpanan mereka ke RM50,000 hingga RM100,000 dalam masa 12 bulan.
.
3. Bagi peluang kepada klien FAR Capital untuk tinggikan pendapatan mereka melalui passive income sewaan dan buat hustle income. 
.
Alhamdulillah, hari ni ramai klien Farcap yang dah berjaya kurangkan hutang bulanan, berjaya naikkan savings, berjaya buat pendapatan lebih tinggi dari gaji kerja fulltime mereka, dan property mereka masih dapat positif cashflow walaupun waktu covid begini.
.
Jadi kepada rakan-rakan REN di luar, kami bukanlah pesaing anda. Berhentilah bercerita mengenai Faizul Ridzuan dan FAR Cap. Sales anda takkan naik pun dengan hari-hari bercerita pasal kami. 
.
Focus on yourself and your team. Sedih Faizul Ridzuan tengok ada segolongan kecil senior REN yang lebih fokus cerita benda tak betul pasal kami instead of membantu team mereka yang hari ni pendapatan terjejas sebab PKP. 
.
Dan kepada REN yang lihat leader mereka asyik bercerita pasal orang lain berbanding dengan sibuk membantu anda, mungkin sudah sampai masa untuk anda move-on dan cari leader yang boleh bantu anda. 
.
Matlamat anda adalah mahu close sale dan sewaan, dan naikkan income anda. 
.
Matlamat kami sangat berbeza dari anda. Kami mahu improve hidup klien kami dan bukan kejar sales atau award. 
.
We are not even in the same game, and we are never your competition 🙏
.
#GiveValue
#AbundanceMentality
#AmirMaju-Client Far Capital dan Perunding Hartanah.. Hebat
.

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH

.

Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal

#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja

.

Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.

.

Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!

.

Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.

.

Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat hustle income juga boleh join.

.

Maklumat Lanjut Kat Link Ini

.

http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah

.

http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah

.

http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157 

.

Sertai Telegram MajuLink.Com FREE E-Book https://t.me/joinchat/GZ1VtGJm431lODA9

.

Daftar di sini >Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

.

Please fill in this google form :

.

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6

.

atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah

.

atau

.

Daftar di sini >  

.

wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

.

wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

.

wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

 

01 June 2021

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥

1. First Name :
2. Last Name (Nama Bapa) :
3. Email :
4. Mobile Phone Number:
Send
Send
Form sent successfully. Thank you.
Please fill all required fields!

TOLONG ISI MAKLUMAT BERIKUT UNTUK SERTAI ZOOM WEBINAR TENTANG PELABURAN HARTANAH OLEH FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. DAFTAR SEGERA. PERCUMA E-BOOK PELABURAN HARTANAH DAN KEWANGAN.